ccAnalyze

Besök vår installation i Stockholm

Besöksräkning i Stockholm

Installation i början av maj

Den tredje maj fick Sverige sin första installation av en utomhusräknare i city-läge som använder sig av tekniken med IR Laser. Ett system som är klart överlägset andra system ifråga om nogrannhet i mätning och i att klara av de väderförhållanden som råder i Sverige.

Tillsammans med City i Samverkan i Stockholm kunde installationen planeras och genomföras på rekordtid. Detta för att resultat av mätningen skulle kunna visas på Svenska Stadskärnors årskonferens i Borås 9 - 10 maj.

Besök

Alla som är intresserade av att mäta besök d v s Intresserade av att få information om "sin" citykärnas eller "sin" stadsdels flöden av kunder och besökare, har nu en plats att åka till där det snart finns personer som vet vad de talar om. För nu kan City i Samverkan i Stockholm ta fram siffror på vilka verkliga flöden som Drottninggatan skapar. De kan ta fram siffror per timme, per dag, per vecka eller på den mättid de önskar.

Linköping

Som City nummer två, med att installera besöksräknare av typen IR Laserscanners, kom Linköping. Veckan efter midsommar startade de två scannrar i centrala Linköping.

Kontakt

Om du vill ha mer information om utomhusmätning med kvalité ska du kontakta Mats Hirschman på mAnalyze AB. Mats har lång erfarenhet av handel och köpcentrumdrift och svarar gärna på dina frågor.

Ring Mats på 0762-00 93 21.

ccAnalyze.se © 2012, Privacy policy