ccAnalyze

- Omsättningsadministrering

Goldex

I ccAnalyze blir man delaktig i citykärnans arbete med att skapa sig en faktabild av hur

omsättningen utvecklas bland medlemmarna

sök...

OMSÄTTNINGSADMINISTRERING

Delaktig i arbetet

Genom att registrera sin omsättning i ccAnalyze blir man delaktig i citykärnans arbete med att skapa sig en faktabild av hur omsättningen utvecklas bland medlemmarna. Registreringen ger även tillgång till information som citykärnans funktionärer skapar och delger sina medlemmar. Information som visar på omsättning och även på besök, för de citykärnor som har en utrustning för utomhusräkning och där du kan jämföra din försäljningsutveckling med hela citys. Allt presenterat på din egen sida.

Säkert

All data som registreras hanteras av ccAnalyze utan att någon obehörig kan komma åt den. Endast vår tekniska personal hos ccAnalyze kan se enskilda butikers omsättning.

Vår server, som datan registreras på, finns i ett bergrum i Stockholms-trakten i mycket tryggt förvar. Det gör att det är säkert att arbeta med vår programvara. Säkert på flera sätt.

Registrering

På förstasidan, längst upp till vänster, loggar du in och rapporterar din omsättning. Välj den stadskärna du tillhör och logga in. Problem med inloggningen? Skicka ett mail till vår supportavdelning, support@citycenteranalyze.se

ccAnalyze.se © 2012, Privacy policy