ccAnalyze

- Om oss

Goldex

Vi ger Cityföreningen tillgång till pärmmetrar av statistik, sammanställningar och nyckeltal – bara genom en knapptryckning. Information som sedan kan omvandlas till kunskaper.

sök...

ccAnalyze- CITYLEDNINGENS NYA VERKTYG

VILL DU VETA MER OM OSS?

CityCenterAnalyze (ccA) är ett analysverktyg, utvecklat i samarbete med Svenska Stadskärnor. Medlemmarna i den lokala Cityföreningen registrerar sin omsättning och sina besök, Cityledaren registrerar statistiken från en eventuell besöksräknare och allt lagras på vår server. En server som är placerad på ett säkert ställe, långt ner i ett bergrum så att obehöriga inte kommer åt den eller dess innehåll. Därefter har Cityledningen tillgång till pärmmetrar av statistik, sammanställningar och nyckeltal – bara genom en knapptryckning. Information som sedan kan omvandlas till kunskaper genom att en eller flera av de medföljande rapporterna används i arbetet med analysen.

Jämförelser

Genom ccA får Cityledningen möjlighet att på ett enkelt sätt informera sina medlemmar på ett individuellt och intressant sätt, jämföra olika delar av city mot varandra eller se utvecklingen över tiden med några enkla knapptryckningar. För de citygallerior som är medlemmar i Cityföreningen och som använder sig av programvaran mAnalayze finns det teknik för att importera deras data, så att deras medlemmar inte behöver registrera samma sak två gånger. En sådan import sker utan att data från enskilda butiker kommer obehöriga till del.

Färdiga rapporter

Med en installation medföljer även ett antal olika fördefinierade rapporter. Rapporter som visar på försäljning, besök, antal kunder, kvm med mera och olika kombinationer där emellan. Vi kommer gärna och besöker er och visar vad programmet klarar av. För allt blir mycket enklare när man ser hur det fungerar i verkligheten. Med ccA får Cityledningen en tydlig bild av flödena i en citykärna.

ccAnalyze.se © 2012, Privacy policy